50 aastat Itaalia kohvi voorust:
Torrefazione Goriziana lugu
50 aastat Itaalia kohvi voorust: Torrefazione Goriziana lugu
Torrefazione Goriziana alustas kohvikultuuri edendamisega 1967. aastal väikeses laboris Goricias, Friuli regioonis, Kirde-Itaalias. Ajalooliselt on see piirkond kuulus oma kohvipruulijate poolest, sest siin asuv Trieste linnasadam on üks Itaalia suuremaid sadamaid, kuhu saabuvad laevad kohviubadega üle kogu maailma. Justnimelt selles riigi osas asuvad Itaalia tuntuimad kohviga tegelevad ettevõtted.
Kohvipruulijaid kahe põlvkonna vältel on ammendanud 50 aastat kogemust, et meie kliendid saaksid nautida kõige paremat, kvaliteetsemat ja peenemat Itaalia kohvi.
Me kasutame kaasaegseid seadmeid, kuid säilitame traditsioonilisi tootmisvõtteid, et valmistada erakordse maitse ja aroomiga suurepärast kohvi. Tänapäeval on meie ettevõte üks tuntumaid Kirde-Itaalias, meie kohvi müüakse enam kui 30 erinevas riigis. Tänapäeval on meie ettevõte üks tuntumaid Kirde-Itaalias, meie kohvi müüakse enam kui 30 erinevas riigis.
“Ühe eesmärgi lihtsus ja klientide täielik rahulolu varjab meie töö imelist keerukust. Ettevõte, mis kasvab, hoides samal ajal oma käsitöökirge puutumatuna, jälgides hoolikalt protsesside igat aspekti, alates röstimata kohviubade valikust kuni pakendamise ja kättetoimetamiseni. Torrefazione Goriziana on olnud ja ka jääb meie jaoks selliseks paigaks, kus viiakse pidevalt ellu uuendusi, võrdlemisi ja maitseeksperimente. Torrefazione Goriziana on olnud ja ka jääb meie jaoks selliseks paigaks, kus viiakse pidevalt ellu uuendusi, võrdlemisi ja maitseeksperimente.
on tõdenud Antonio Krobe ja Mitja Rogella.
Torrefazione Goriziana edu saladus
peitub tootmise kvaliteedis
Torrefazione Goriziana edu saladus peitub tootmise kvaliteedis
Tootmise kvaliteet on võtmetegur, mis määrab Torrefazione Goriziana tööstiili. Valime hoolikalt tooraineid, kasutame ainult kõrgeima kvaliteediga ubasid, rangelt neid analüüsides ning kindlasti käivad nad eelnevalt meie ultrakaasaegses kvaliteedikontrolli laborist läbi. Kohvi, mis on läbinud kõik valimi - ja kontrollietapid, saadetakse röstima, seejärel pakitakse praktilisse ning keskkonnasõbralikku pakendisse ning edastatakse tarneosakonnale.
Väga oluline on tootmise juures see, et igat kohvisorti röstitakse eraldi - see säilitab kohviubade parimad omadused. Meie tänapäevane röstimisseade on kuni 1000 kg ubade tootlikkusega tunnis ning roheliste kohviubade hoidla on kuni 40-tonnise mahutavusega.
EE TULEME MEIE VIDEOBLOGIST
Torrefazione Goriziana
Avasta enda jaoks Torrefazione Goriziana tehases valmistatud kohvi maagia. Kutsume teid väikesele ekskursioonile, mis võimaldab teil oma silmaga kogeda erakordset kohvivalmistamise kunsti, mis saab alguse kohvioast ning lõpptulemus on nauditav kohvitassis. Iga kohvitass on rikastatud meie kire ja kogemusega, mida soovime ka teiega jagada.
Go Caffè Black Selection pälvis Rahvusvahelise Maitseinstituudi auhinna
Meie Go Caffè Black Selection blend pälvis maineka auhinna Rahvusvaheliselt LIAC Kohviassotsiatsioonilt - 3 tärni, tulemusega 92,5 punkti. Torrefazione Goriziana eesmärgiks on garanteerida oma klientidele eksklusiivne toodang, kõrge kvaliteet ja lihtsalt suurepärane Itaalia kohv.